06 1 302 0855

 

 

Januártól a vállalkozások minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel juthatnak a Széchenyi Kártya Program hiteltermékeihez.

A Széchenyi Kártya Programban 2016. január 1-jétől újabb kedvező változások lépnek életbe. A Kormány a Konstrukciók feltételrendszerét és kondícióit még kedvezőbbé tette azzal, hogy megemelte a Széchenyi Kártya Program egyes hitelkonstrukcióihoz nyújtott kamat- és kezességi díjtámogatás mértékét.

A 2016. január 1-jétől megkötött hitelszerződésekre vonatkozó kedvező változások a Program következő elemeit érintik:

  •     Széchenyi Kártya Folyószámlahitel esetén már a teljes hitelösszegre jár a kezességi díjtámogatás (nemcsak az eddigi 25 millió forintig).
  •     Széchenyi Forgóeszközhitel esetén a kamattámogatás mértéke az eddigi 2%-ról 3 %-ra emelkedik.
  •     Széchenyi Beruházási, Önerő Kiegészítő és Támogatást Megelőlegező Hitelek esetén az 5%-os mértékű kamattámogatást és a kezességi díjtámogatást a továbbiakban az állam a teljes futamidőre biztosítja a vállalkozások számára.

Az érdeklődők részletes tájékoztatást az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, valamint a hitelkérelmeket befogadó regisztráló irodákban kaphatnak.